Yhteystiedot

LiikuntaDuo
Naantalin kylpylä/
OLOFITNESS

www.liikuntaduo.fi
044 7122 255

Outi Brummer-Kallio
outi@liikuntaduo.fi

Sanna Brummer-Jalava
sanna@liikuntaduo.fi

Tuntikuvaukset


Tuntikuvaukset: Tunnit ovat kestoltaan 60 minuuttia tai  45 min


KEPPI/SYVÄVENYTTELY (kesän aikataulussa)

30 min keppijumppaa alkuun ja saadaan lihakset lämpimiksi, liikeradat avattua ja treeni tehdyksi, myös

 vatsalihakset. Sen jälkeen 30 min syvävenyttelyä päälle

Tunti sopii kaikilleDUO-HIIT (45 min)

30 min tehdään intervalliharjoittelua jossa suuret lihasryhmät työskentelevät yhtäaikaisesti ja syke nousee.

Tätä seuraa matalamman sykkeen harjoiyikset lyhyillä tauoilla.

Kevyempi liikkeiden yhdistelmä aloittaa ja päättää koko treenin.

Sopii kaikille jotka haluavat ottaa itsestä tehot irti.


KEHONHUOLTO: (45min)

Jokainen tarvitsee kehonhuoltoa.

Rollerilla rullaus tekee hyvää kireille lihaskalvoille ja ptkät venyttelyt tuovat liikkuvuutta lihaksille.

Olo on rentoutunut. Sopii kaikilleCIRCUIT :

Alkulämmittelyn jälkeen lähdetään kiertämään eri treenipisteissä.

Osa pisteistä on aerobisia, sykettä nostavia ja osa lihaskuntoa harjoittavia. Kietoharjoittelun jälkeen tehdään tehokas vatsalihastreeni ja sen jälkeen palauttavat venyttelyt. Sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan

itsensä.


RVP :( ei tällä hetkellä  sellaisenaan aikataulussa katso KEPPI-RVP )

Reisi-vatsa-peppu tunti , joka nimensä mukaisesti painottuu harjoittamaan em.

lihasryhmiä. Tämän tunnin jälkeen nämä osa-alueet tuntevat tehneensä töitä.

Rentouttavat venyttelyt loppuun, sopii kaikille


POWER :

Lihaskuntotunti jossa pääsääntöisesti välineenä käytetään tankoa ja levypainoja. Halutessasi voit valita

myös käsipainot ja/tai kahvakuulan.AEROBIC: ( ei kevään aikataulussa )

Tunnin pääpaino on aerobic perusaskeleista rakennetussa sarjassa. Sarjaa tehdään pitkään ja lihaskunto-osuudessa vain monipuolinen vatsalihastreeni. Palauttavat venyttelyt lopuksi. Tämä sykettä nostava tunti sopii kaikille aerobicin perusaskeleet osaaville.


STEP: 

Kaipaatko haasteellista step-askellusta? 

Tällä tunnilla step-lauta tulee tutuksi joka suunnasta. Sarjaa rakennetaan ja tehdään pitkään, eli hiki virtaa varmasti. Lyhyt lihaskunto-osuus ja venyttelet lopuksi. Tunti sopii stepin perusaskeleet osaaville. Tule haastamaan itsesi.


MIESTEN TREENI:

Monipuolinen koko kehon kattava treeni ilman askelkuvioita. Treenataan sekä aerobista kuntoa että lihaskuntoa, venytyksiä tai kehon huoltoa unohtamatta. Tunti sopii kaikille miehille.


CORE-PILATES: ( ei tällä hetkellä aikataulussa)

60 minuutin tunti pilatesta jossa vatsa-ja selkälihasten ( siis coren ) harjoituksia painotetaan enemmän. Venyttäviä pilates hajoituksia tehdään koko keholle mutta ei syvävenytyksiin asti. Pilates liikesarjoja ehditään rakennetaan monipuolisesti ja pidempään. Tunti sopii kaikille .


BASIC : ( ei tällä hetkellä aikataulussa)

Kuntoa ja lihaskuntoa kohottava tunti ilman hyppyjä. Sykettä saadaan nostettua mm joustoja tekemällä ja lihaskunto-osuudessa käytetään käsipainoja. Tekniikkaan keskittymiselle jää enemmän aikaa , kuitenkin harjoituksissa ehditään huomioida lihasryhmät monipuolisesti. Sopii kaikille.


JUMPPA-MIX :

Monipuolinen koko kehon kattava tunti. Sykettä nostavat osuudet voidaan valita hyppien tai kokonaan ilman hyppyjä. Lihaskunto-osuudet käsipainoilla kiinteyttävät ja vahvistavat kehon lihaksistoa. Vatsalihasten ja venyttelyjen osuudet viimeistelevät tunnin. Sopii kaikille 


BODY-STEP :

Alkulämmittelyn jälkeen sykettä nostavat liikkeet ja lihaskuntoliikkeet vuorottelevat. Step-lauta antaa hyvän haasteen aerobisen kunnon kohottamiselle, mutta mitään askelsarjoja ei tehdä ja käsipainot puolestaan tehostavat lihaskuntotreeniä. Sopii kaikille mutta tunnilla voit myös todella haastaa itsesi.


STEP-MIX :

Tunti yhdistää lihaskuntotreenin ylävartalolle ja askelluksen laudalle sarjaa rakentaen. Lämmittelyn aikana tehdään jo ensimmäinen osuus sarjasta ja välissä lihaskunto-osuus. Sen jälkeen pidempi aerobinen osuus kun sarjan kaksi seuraavaa osuutta yhdistetään kokonaisuudeksi. Tunnin lopussa toinen lihaskunto-osuus ja lopuksi venyttelyt.

Tunti vaatii stepin perusaskeleiden osaamista.


STEP-BATTERY : ( ei tällä hetkellä aikataulussa)

Alkulämmittelyn jälkeen tehdään 3:n liikkeen pattereita 3 kierrosta ja vaihdetaan patteria.

1. liike jalkalihaksille, 2.liike ylävartalolle (käsipainoilla tai kahvakuulalla) 3. liike keskivartalolle. Step-lauta antaa haastetta ja nostaa sykettä, mutta mitään askelsarjoja ei tehdä. Tunnin aikana ehditään tehdä 5 tai 6 patteria. Tästä tunnista saa tehot ja maksimit irti, mutta vaihtoehtojen kautta tuntia on helppo keventää mieleisekseen joten se sopii kaikille.


LIHASKUNTO käsipainoilla ja /tai kahvakuulalla :

Alkulämmittelyn jälkeen otetaan välineet mukaan tehostamaan lihaskuntoharjoittelua. (toki osuudet voidaan tehdä myös vaikka osittain ilman välineitä oman kehon painolla) Lihaskunnossa pyritään käymään mahdollisimman kattavasti kaikki lihasryhmät läpi. Isot lihakset isommilla painoilla ja pienet pienemmillä. Sopii kaikille, tehot jokainen säätelee painovalintojen mukaan.


KEPPI-RVP

Kepit välineenä lisäävät tehokkaasti liikkuvuutta ja avaavat liikeratoja. RVP nimensä mukaisesti keskittyy reisiin, vatsaan ja pakaroihin. Tunnista apua niska-hartia vaivoista kärsiville, mutta tekee hyvää ihan kaikille. Venyttelyt päättävät tunnin. 


PILATES/SYVÄVENYTTELY:

Keskittyy keskivartalon kehon hallintaan ja syvien vatsalihasten harjoituksiin tukeutuen hengitystekniikkaan. Hoitaa ja hellii selkää sekä niska-hartia seutua. Tunnilla runsaasti liikkuvuutta ja liikeratoja avaavia liikesarjoja. Syvävenytyksiin keskitytään tunnin loppupuolella kun keho on ensin lämmitetty ja avattu pilatesharjoituksilla. Tunti auttaa tehokkaasti myös rentoutumaan.


DANCE:

Tanssillinen tunti, jossa musiikki tempaa mukaansa. Askeleet ovat helpohkoja , joten tarvitset vain pilkettä silmäkulmaan ja hyvää mieltä. Tunti koostuu eri rytmeistä zumban tapaan, tavallisimpia lattarit ja Popin klassikot. Tällä tunnilla tyyli on vapaa. Sopii kaikille tanssin ystäville.